Tuesday, November 10, 2009

Makan Pizza!!!Hari ini sekali lagi aku bosan kerana menunggu paper yg terakhir untuk pulang ke kampung halaman. Urghhhh!!!lambatnya masa berlalu. Seperti biasa malam2 aku tido agak lambat untuk selak menyelak halaman buku solid state physics oleh prof sohail aziz khan(Sampai sekarang aku xpaham ape yang nak disampaikan dalam buku ini). Apa yang aku tau tentang buku ini ialah solid state atau BAHASA MELAYU ialah keadaan pepejal(keras). Kalau kita paham, secara kasar keadaan keras ini tak berubah bentuk la kan???Fuh, tapi sungguh payah rupenya nak blaja keadaan keras ni!!!(Jangan fikir kuning ye).

Nak tak nak, aku terpaksa lah blaja gak bende alah ni!!! Terima kasih prof sohail kerana mengajar saya keadaan keras

Sebentar lagi sebenarnya nak pi makan pizza(mimpi ape ntah mula2). Setelah fikir2 balik, baru aku teringat, hari ni sambutan hari matang setahun kawanku lagi seorang. Dengan baik hati beliau ingin belanja makan pizza(rezeki jangan tolak orang tua cakap).

Selamat menyambut hari semakin hampir kepada-Nya. Semoga kamu lebih matang dan bijak membuat segala keputusan. Dan selamat bekerja denganku ketika cuti nanti ye!!!(jangan lupa final projek kita masih tak siap lagi).

Mohd Akmal B. Mohd Seth Tan.
Hensem bergaya sama seperti nama empunya diri!!!Lepas ni jangan lupa daftar mengundi. Tambah lagi satu tanggungjawab.


Blog Widget by LinkWithin