Saturday, October 10, 2009

Malam Ketenangan!!!


Malam ni aku bersiar-siar di padang kawad bersama akmal untuk melihat keindahan panorama malam disitu. Mungkin ramai tidak mengetahui tentang aktiviti itu pada malam ni!!!

Disitu aku melihat lilin dihias dengan bentuk 1 Malaysia yang begitu besar. Aku kagum(jikalah aku mempunyai kamera). Di situ aku jumpa Jaa bersama kamera canggihnya!! Sungguh seronok beliau bersama gadget barunya itu untuk snap gambar2 yang menarik. Aku dan akmal hanya melopong saja kerana kami tiada gadget tersebut. Dan untuk pengetahuan semua, sungguh ramai yang mempunyai gadget yang begitu canggih disitu(aku jeles lagi).

sebenarnya tepat jam 12malam tadi adalah hari yang begitu bermakna untuk seseorang. beliau telah menyambut ulangtahun kelahiran beliau yang ke 20 tepat jam 12 tadi. beliau ini telah kukenal sejak sekolah menegah lagi. perwatakan beliau sunggu menarik sehingga menarik sesiapa sahaja yang melihatnya. Gaya yang sungguh lemah lembut ketika bercakap, juga sikap hormati orang lain yang terlalu tinggi membuat semua orang juga menghormati beliau.

Sikap pemalu beliau juga membuat kan semua orang ingin mendekati beliau. Beliau juga seorang yang agak rapat denganku. beliau yang dimaksudkan ialah HANANI HUSNA BT AHMAD NORBAKRI.
Birthday girl kita pada 10-10-89


Terima kasih kerana sudi berkawan denganku dan menjadi pendengar sejatiku selama ini. Selamat ulangtahun yang ke-20, semoga kamu mencapai apa yang dihajati tidak kira dimana kau berada.

Blog Widget by LinkWithin