Friday, November 11, 2011

awak, 11.12.13 boleh ?


hehe..Assalamualaikum!

sengal x sengal..di sebabkan ramai kawan dinikahkan hari ini..tbe2 berangan nk kawen jugak..


Selamat pengantin baru kepada rakan2, sekolah rendah, maahad kajang dan juga uia gombak.pasakkan masjid yg dibina dgn rasa cinta dan iman yg teguh insyaAllah,membawa bahagia hingga ke akhirat :)
Semoga dengan pernikahan ini dapat menggandakan lg amal ibadah terhadap Nya.Ameenn..


p/s: mengamuk la tuan punye blog ni kang.hehe.sorry awk.spe suh wt sy jd co-writer ;p
(tarikh tu pakai bantai je.sebab macam cantik.hehe)



5 TuSuKan:

Hafiza Omar said...

date tu ari rabu..kenduri kt m'sia jrg org wat weekday..btw,date tu siyes best..hehe

L@Ks@mAn@ Sp@rrOw said...

hahaha..nak kene jawab gak ke time date ni?sempat ke ea?tahun depan abes blaja..setahun utk bersedia~

L@Ks@mAn@ Sp@rrOw said...
This comment has been removed by the author.
Hanani Husna said...

caom: rabu eh? xpela, men2 je tu..hehe

awk: saje je. sampai jdh sampai la.smuenye Dia yg tentukan :)

L@Ks@mAn@ Sp@rrOw said...

Terkejut..

Blog Widget by LinkWithin